1# Rörelsepaus - Förfina

Är du med på lite rörelse? Ett helt nytt nyhetsbrev, " Rörelsepaus" från Uppsala Yogamassage, nu också blogg!

Hej!

Hoppas du har det fint.

Ja, nytt år och nya tag. I år har jag bestämt mig för att ordet "förfina" (förädla det jag redan gör, utforskande och djupare) ska vara en tanke, ett ledord, som ska hjälpa mig i mina beslut framöver.

Har du något ledord för i år?

Så,

jag har den senaste tiden funderat på hur jag skulle kunna göra mitt nyhetsbrev lite intressantare, mer förfinat, och då kom jag på att jag vill skicka en "Rörelsepaus" till dig en gång i veckan på torsdagar vid den här tiden, kanske det kan bli en paus du kommer se fram emot?

Det kommer bli lätta, enkla rörelseövningar, självmassage och så förstås en och annan nyhet om vad som är på gång här hos oss på Uppsala Yogamassage.

Vad tror du om det, vill hänga med?
Jag smyger igång redan nu ...

🙋‍♀️ Rörelsepaus
Sitt upprätt eller stå upp, sträck upp armarna över huvudet (andas in) så avslappnat, mjukt och så långt du kan utan att det gör ont någonstans, och sen ta ner armarna (andas ut). Upprepa så många gånger som känns skönt. En grej till som du kan göra som en påminnelse; när du går genom en dörr, nudda dörrkarmen så högt upp du kan med handen. Gå genom en dörr=sträck upp armarna.

✏️ På gång
Vill du andas med mig? Varje tisdagsmorgon kl.8-9 kan du vara med på andningscoachning online på Zoom och öka medvetenheten kring hur ditt andetag fungerar. Kom med och lär känna ditt andetag. Registrera dig utan kostnad till Drop-in andningscoachning på zoom här, välkommen!

📆 Event
Hälsomässa på Hotell Botanika 1/6 2024 kl.12-17 mer info kommer, save the date!

📙 Läser
Lymph & Longevity, the untapped secret to health
"Learn how you can boost your immune system and help prevent virtually every major medical condition—including cancer, heart disease, neurological disorders, GI issues, and obesity—by keeping your lymph system healthy, as explained by renowned cardiologist Gerald Lemole."

🎧 Lyssnar
Just One Thing- with Michael Mosley
https://open.spotify.com/show/...

💆🏻‍♀️ Boka tid
Vill du boka in en behandling gör du det här, välkommen!

I fortsättningen får du alltså hålla utkik efter "Rörelsepaus" Uppsala Yogamassage´s nyhetsbrev i din mejlbox. 

Har du inte redan signat up för "Rörelsepaus" gör du det här!

Det var allt för nu, hoppas vi ses snart.

Kram Rebecca

Kategorier: : 2024, Februari, Förfina, Nyhetsbrev